Тази телевизия работи с грижа за България
Начало Предавания НФСБ Филми Музика Новини Програма Реклама За нас Сателитно покритие
С п о р е д   з а к о н а
Щракнете за да видите архива на предаването
водещ: Силвия Трендафилова
В ефир: Неделя 17:15ч.
Продължителност: 30 минути
e-mail: zakona@skat.bg
Форум
Календар на предаването
"Според закона" с автор, водещ и репортер Силвия Трендафилова, е правно- публицистично предаване, което разследва конкретни случаи на законови нарушения в областта на гражданското и наказателното право. Теми на предаването са били: имотни проблеми, измами, неплащане на издръжка, неизпълнение на съдебни решения, нарушени авторски права, незаконна сеч, разпалване на етническа вражда, корупция в съдебната система, трудово-правни спорове и други.
Екипът на предаването разследва проблемите след зрителски сигнали, изпратени чрез писма или по електронна поща, като за всеки отделен случай се преценява неговата законова и морална основателност.
Всяко зрителско писмо е придружено от кратко описание на законовото нарушение, ксерокопие от документи касаещи случая,телефон и/или e-mail за обратна връзка. След запознаването с проблема, екипът ни осъществява контакт с потърпевшия.
Във всяко предаване се стремим да представим всички възможни гледни точки - на потърпевшия, на извършителя, на отговорните институции. Целта на предаването е не само да констатира законовите нарушения, а да се търси и благоприятна развръзка, като се сезират компетнтните органи.
Предаването съществува от месец май 2002г. и се излъчва единствено по телевизия СКАТ - всяка неделя от 17:15ч., с повторение в понеделник от 22:30ч.
Екипът на предаването не дава юридически консултации.

Темите от последните предавания:

Ролята на религията във възпитанието на детето
14.10.2006

Виж всички предавания
В момента по СКАТ
16:00 - Първото благо /повторение /
 
Следва ...
17:00 - Класическа музика
ПРЕДАВАНИЯ
Коментарни
Вашето мнение
Актуални дискусии
Здраве и красота
Музикални
Магазинни
Информационни
Admin tools
Редактирай
Главно менюДобави предаване