ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Зрелостници без здравни осигуровки от юни,

05.06.2012

Всяка година зрелостниците сами заплащат здравните си осигуровки през месеците преди да постъпят в университет или на работа. В Област Варна завършилите средно образование тази година са 3870. Ако не покрият вноските си те губят здравноосигурителни права.

Дневен лагер за малчуганите

Дневен лагер за малчуганите
Учители и деца от Общински детски комплекс Кърджали са организирали дневен лагер, който ще продължи до края на този месец. Ето как се забавляват малчуганите там.

Слави Бинев призова за коалиция срещу Борисов

Слави Бинев призова за коалиция срещу Борисов
Евродепутатът Слави Бинев призовава за обединение и съпротива срещу едноличното управление на Бойко Борисов и неговата саморазправа с всички политически опоненти. Своя апел Бинев изразява в отворено писмо до председателя на Народното събрание Цецка

Компрометирана фирма работи неефективно и не плаща на работниците си

Компрометирана фирма работи неефективно и не плаща на работниците си
Шуменска строителна фирма харчи държавни пари и реализира некачествена рехабилитация на международен път в Бургаска област. В същото време работниците признават, че не са взимали заплати от половин година. От инспекцията по труда са категорични, че това вече е рецидив за фирма "Автомагистрали Черно

Прогимназия на бургаския плаж

Прогимназия на бургаския плаж
Премахването на незаконни заведения по плажа не засегна ресторант на концесионера, разположен върху много по-голяма площ от определената по договор.

Да пребориш системата

Да пребориш системата
След намесата на телевизия СКАТ старозагорката Христина Асенова вече има собствен дом. За първи път днес младата жена почувства, че има равни права с всички останали граждани.

Социално напрежение в МВР

Социално напрежение в МВР
Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов дискриминира собствените си служители, като не изплаща на полицаите добавки за нощните им смени. Те им се полагат като държавни служители.

Обновяваме сградите си по държавен проект, но и с наши средства

Обновяваме сградите си по държавен проект,  но и с наши средства
Министър Лиляна Павлова посъветва варненци да побързат с подаването на заявления, за да имат по-голям шанс за финансиране по проект „Енергийно обновяване на българските домове“. Гражданите обаче се опасяват, че и в това начинание ще има опит за злоупотреби при

Кърджалийска улица чака асфалт

Кърджалийска улица чака асфалт
Една от най-оживените улици в Кърджали, свързваща квартал Възрожденци с центъра на града все още няма асфалт. Заради лошото й състояние живеещите в близост до нея са подавали жалби многократно, но засега без

Денят на Свети Дух

Денят на Свети Дух
Днес Българската православна църква почита денят на Свети Дух, чрез когото ни се даряват мъдрост, духовни дарове и различни добродетели.

Празник на село Българи

Празник на село Българи
С. Българи, община Царево чества своя празник. И тази година бе спазена традицията в центъра на селото да има нестинарски игри.