ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Състезание по четене на коран

10.09.2012

Национално състезание по четене на коран се проведе по програма на Главното мюфтийство. По официални данни то се финансира именно от него и от няколко турски ресторанта и търговци на колбаси.

Уорлик си отива с орден "Стара планина"

 Уорлик си отива с орден
Президентът на Република България Росен Плевнелиев награди с орден "Стара Планина" първа степен американския посланик Джеймс Уорлик. Въпреки че на това изпращане се радват всички чужди посланици остава въпросът до колко е заслужено държавното отличие.

НФСБ входира четири докладни

 НФСБ входира четири докладни
Общинските съветници от партия „Национален Фронт за Спасение на България“ внесоха четири докладни записки преди предстоящата сесия на общинския съвет в Бургас. В тях са отправени предложения, които ще подобрят начина на живот на

Инвазивната кардиологична лаборатория затвори врати

 Инвазивната кардиологична лаборатория затвори врати
Броени месеци след като започна да функционира лабораторията за инвазивна кардиология в старозагорската многопрофилна болница „Стоян Киркович” преустанови дейността си. Според представители от бранша причината за това са частни

Европейски помощи за "социално слаби" цигани

 Европейски помощи за
За пета поредна година Българският червен кръст координира изпълнението на мащабната европейска програма по раздаването на безплатни хранителни продукти на различни социални групи. Оказва се, че най-облагодетелствани отново са хората от малцинствата.

Българско семейство оставено 7 месеца без ток

 Българско семейство оставено 7 месеца без ток
Българин живее без ток вече 7 месеца. За разлика от много цигански семейства потърпевшият софиянец Стефан Урумов не си позволява да краде електричество.

Изградиха наново незаконна тераса

 Изградиха наново незаконна тераса
Съборена преди 2 години незаконна тераса в Кърджали е издигната отново. Нарушителите на закона са приближени до ДПС.

Ремонти на варненски училища глътнали милион и половина лева

 Ремонти на варненски училища глътнали милион и половина лева
Над 1 милион и 500 хиляди лева са стрували тази година ремонтите на варненските училища. До първият училищен звънец те ще бъдат приключени, обеща заместник-кмета по образованието Коста Базитов.

Седмица на православната книга

 Седмица на православната книга
За четиринайста поредна година във Варна ще се проведе Седмица на православната книга. Форумът ще продължи до 16 септември.

Героите на Хайтов и Димовски оживяват в родното им място

 Героите на Хайтов и Димовски оживяват в родното им място
В село Яврово се проведе последният етап от проекта "Културни празници на Куклен". Той се превърна в творческа работилница, където млади художници пресъздадоха героите на великите явровци Николай Хайтов и Борис Димовски. Телевизия Скат присъства на събитието, за да ви направи свидетели на едни от най - интересните

"Лукойл" и община Бургас разбиват улиците на града

Гигантската машина на Нефтохим- Лукойл разби пътищата на Бургас. Щетите, които нанесе извън габаритният товар при преминаването си през града са огромни