ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

България може да натрупа 1 милиард нови дългове

05.07.2013

Поне един милиард лева нови дългове ще натрупа България до края на годината. Само 40 дни след като дойде на власт, правителството на Орешарски поиска държавата ни да изтегли заем.

Зеленчукопроизводителите не вярват в правителството

Зеленчукопроизводителите не вярват в правителството
Това правителство нито има желание, нито има воля да подпомага родното зеленчукопроизводство, смятат производители от старозагорския регион. Обявените мерки са само прах в очите заради започналите протести- категорични са хората.

Новата власт ще разсъждава за"Ада тепе"

Новата власт ще разсъждава за
С идването на новата власт у крумовградчани се появи надеждата, че кошмарът Ада тепе ще бъде спрян. От отговора на екоминистър Михайлова стана ясно, че нищо няма да се направи за решаване на проблема.

СКАТ със запитване до областна управа

СКАТ със запитване до областна управа
ТВ СКАТ от името на собственика на медията Валери Симеонов внесе запитване и нов сигнал до областна управа за безобразията на северния плаж в Бургас. Телевизията настоява договорът на наемателя Атанас Атанасов да бъде

СКАТ помогна за осветлението на с. Дебелт

СКАТ помогна за осветлението на с. Дебелт
Година и половина жителите на село Дебелт стоят на тъмно. Няма средства за подържане на уличното осветление. За да помогне на хората ТВ СКАТ направи дарение и вече всички улици на селото ще бъдат

Диви патици радват туристи

Диви патици радват туристи
Диви патици са се превърнали в атракция за туристите на устието на река Караагач край Китен. Дивите патици с малките си не се боят от хората, позволяват им да ги хранят и снимат.

Предаването "Ако зажалиш" навърши 10 години

Предаването
Предаването за стари градски песни "Ако зажалиш" навърши 10 годни. Всяка събота певицата и водеща Бони Милчева радва зрителите на ТВ СКАТ и дава шанс на музиканти, изпълнители и групи от цялата страна да се изявяват в ефира на ТВ СКАТ. Вижте какво сподели тя за годишнината от

ДПС и БСП с общ кандидат за кмет на Варна

ДПС и БСП с общ кандидат за кмет на Варна
ДПС тайно агитират електората си да гласува за Христо Бозов на предстоящия балотаж за кмет на Варна. От етническата партия официално обявявиха, че са оставили симпатизантите си да гласуват по съвест, но реално ги притискат да изберат „правилния“ за тях кандидат.

Протестите продължават

Протестите продължават
21 –ви ден на протести срещу правителството на Пламен Орешарски бе проведен снощи. И тази вечер пред сградата на Министерския съвет в столицата хиляди се събраха, за да изразят недоволството си от новата тройна коалиция.

Засилени мерки за сигурност по време на сутрешния протест

Засилени мерки за сигурност по време на сутрешния протест
И днес деня започна с протести. Тази сутрин граждани блокираха движението на жълтите павета пред сградата на НС. Те изразиха недоволството си от правителството на Пламен Орешарски с мощни скандирания "Оставка" и "Мафия" под прозорците на парламента.

Трети ден протестират собствениците на имоти в резиденция "Бояна"

Трети ден протестират собствениците на имоти в резиденция
Жителите на столичния квартал "Бояна", обединени в Гражданско сдружение "За Бояна" направиха жива верига пред Резиденцията. Така те бранят собствените си имоти в Резиденция Бояна и не допускат фирмата -изпълнител да започне строежа на Националната спортна база върху частни терени, чиито собственици не са