ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Нова структура на НФСБ обедини патриоти от Крушари

22.11.2013

Българи из цялата страна вярват, в НФСБ, дори и на места, където броят на жителите е малък. Хората от село Крушари смятат, че са потурчени след като и на местно, и на държавно ниво ги управлява ДПС. Надяват се на положителна промяна, която сами започнаха с учредяването на структура на най-родолюбивата партия в тяхната община.

НФСБ с нова структура

НФСБ с нова структура
В пловдивското село Белозем беше учредена нова структура на Национален фронт за спасение на България.

Поредно заседание по делото срещу проекта за сметище в село Баня

Поредно заседание по делото срещу проекта за сметище в село Баня
Проведе се последното заседание на Административен съд - Благоевград по делото, образувано по жалби на НФСБ и сдружение "Баненска буна - 2011" срещу проекта за изграждането на сметище в село Баня. Решението на съда се очаква в тридесетдневен

Николай Йовев остава в ареста, без доказателства за вината му

Николай Йовев остава в ареста, без доказателства за вината му
Поредно дело срещу момчетата от Сандански, припомняме ви, те бяха обвинени за взрива пред офиса на Евророма, благодарение на спорни доказателства. Днес съдът не уважи искането на защитата на обвинения Николай Йовев да бъде освободен.

Работниците от "Ремотекс" излязоха на протест

 Работниците от
Закъснели заплати и неясно бъдеще изведоха на протест десетки работници от ремонтното минно дружество „Ремотекс” – Раднево.Никой от работодателите обаче не посмя да излезе пред служителите си. Като посредник се прояви кмета на града Юлиан Илчев. Работниците се заканиха, че ако в петък не получат заплатите си ще окупират главен

Асфалтират улици около незаконни къщи

 Асфалтират улици около незаконни къщи
В разрез с всички нормативи, Oбщина Пловдив започна ремонт на улиците в най-големия циганския квартал в града. 90% от сградите в него са незаконно построени.

Цигански катун в гората

 Цигански катун в гората
Цигани, направили катун в гората до село Ясна поляна се нахвърлиха на екип на СКАТ. Те заявиха, че горите в България са техни.

Съдбата на "Черноморец" остава неясна

 Съдбата на
Все още няма яснота каква ще бъде съдбата на ПСФК "Черноморец" при новите собственици на "Петрол-Холдинг". Както е известно бургаския клуб е смесено дружество с акционери по 50 процента Община Бургас и Петрол Холдинг. Днес мажоритарният акционер на холдинга Кирсан Илюмжинов обеща финансиране, но не се обвърза с конкретни суми и срокове. Той иска и

Освен журналисти, СКАТ ражда и творци

 Освен журналисти, СКАТ ражда и творци
Има ли план “Ран-ът” в бургаския футбол? Защо и как се стигна до фалит на двата водещи бургаски клуба, а футболните стадиони строени с народни пари да се окажат в частни ръце? На тези и куп други въпроси отговор дава книгата “Футболна афера”, с автор журналистът на ТВ СКАТ Георги Костадинов. Той разкрива в дълбочина кои политици и бизнесмени

Прабългари превзеха училищен двор

 Прабългари превзеха училищен двор
Прабългарски войни на коне влязоха в двора на варненското училище „Найден Геров“. Това не е сюжет на филм, а интерактивен урок по история, който доброволци изнесоха пред учениците.

Щъркел се завърна посред зима

 Щъркел се завърна посред зима
В търговищкото село Ловец се радват на природен феномен. В началото на ноември там се появи щъркел, който хората веднага определиха като добро предизвестие.