ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Протестите дадоха резултат - засега!

27.11.2013

Скандалът с института по розата в Казанлък е на път да бъде разрешен след огромния обществен натиск и двумесечни протести. Проведеният конкурс се провали, а от Селскостопанска академия ще назначат временно изпълняващ длъжността, който няма да е Недко Недков, срещу когото протестират близо два месеца служители на научното звено.

Спортът е застрашен

Спортът е застрашен
В залите за тренировки към Спортното училище в Пловдив все още не е пуснато парно. Докато от Общината настояват разходите за отопление да бъдат поети от спортните клубове, децата са принудени да тренират на температури под

94 години от позорния Ньойски договор

94 години от позорния Ньойски договор

ГЕРБ се самозабрави!

ГЕРБ се самозабрави!

ГЕРБ: "Ще преместим катедралата в подземния паркинг"

ГЕРБ:

Коледните за пенсионерите са отчаян ход за властта

Коледните за пенсионерите са отчаян ход за властта
Коледните надбавки ще бъдат дадени само на най-бедните пенсионери. Според Националния съюз на миньори и енергетици тази популистка мярка няма да помогне на нуждаещите се. Съюзът категорично се противопостави на правителственото решение, което разделя хората и създава напрежение между

Скандал в местния парламент

Скандал в местния парламент
Скадал избухна в Бургаския Общински съвсет заради нередовна докладна записка от Партия ГЕРБ. Представители на дирекция УКОРС блъскаха екипите на СКАТ и пречеха на журналисти и оператори да си вършат работата. Печална героиня на следващия репортаж е съветничката от ГЕРБ Виолета Илиева.

Виолета Илиева се крие в тоалетната

 Виолета Илиева се крие в тоалетната
Съветничката от ГЕРБ Виолета Илиева се скри в тоалетната от екип на ТВ СКАТ. Там тя беше зорко охранявана от гардове на общината, които не позволяваха на журналистите да изпълняват служебните си задължения.

ГЕРБ отказа по-добри условия за гражданите и фирмите в Бургас

 ГЕРБ отказа по-добри условия за гражданите и фирмите в Бургас
Общинският съвет в Бургас отказа да облекчи условията за ползване на синята зона и градските паркинги от граждани и фирми. Предложението беше на съветниците от ПП Национален фронт за спасение на

Слави Бинев поиска международни наблюдатели за "Евроизбори 2014"

Слави Бинев поиска международни наблюдатели за
Слави Бинев официално поиска международна мисия, която да наблюдава евроизборите през 2014 година в България. Според евродепутата в страната ни трябва да се осигурят две неща - свободата на словото и условия за провеждане на честни избори.

Инспекцията по труда започна проверка за неизплатените заплати в "Бургаски корабостроителници"

Инспекцията по труда започна проверка за неизплатените заплати в
Инспекцията по труда в Бургас започна проверка за неизплатените заплати на служителите на „Бургаски корабостроителници“. Дружеството не е давало цели заплати на работниците там през последните три месеца.