ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

20 хиляден град без светофар

15.12.2008

В 20 хилядния град Поморие няма нито един светофар. Затова пък катастрофите са често явление. Шофьорите чакат в дълги колони докато излязат от града в посока Слънчев Бряг.

2

2

5

5

Разбита улица

Разбита улица
Голяма дупка в бургаския комплекс “Изгрев” вече три месеца чупи коли. Наша проверка показа, че виновникът е строителна фирма.

Убиха жена на пътя

Убиха жена на пътя
Седмицата започна с тежък инцидент. На пътя Бургас - София беше открита убита жена. Тя е станала жертва на катастрофа, а шофьорът е избягал.

Коледно надиграване

Коледно надиграване
Всяка година преди Коледа във Варна се събират фолклорни групи от цялата страна. За традиционното надиграване този път дойдоха над 600 участници

Деца изработиха обредни хлябове за Коледа

Деца изработиха обредни хлябове за Коледа
Деца от Кърджали замесиха обредни хлябове и кравайчета, с които украсиха сурвачките си. Изложбата с техни произвдения ще бъде открита в навечерието на Коледа.

Мръсен и окъсан национален флаг в центъра на Бургас

Мръсен и окъсан национален  флаг в центъра на Бургас
Скъсано и замърсено българско знаме се вее в центъра на Бургас. Оказа се, че няма кой да замени флага с нов. Как ли приемат това оправдание живите герои, които са проливали кръвта си в защита на България.

Изграждат система за видеонаблюдение

Изграждат система за видеонаблюдение
Видео-камери ще пазят от кражби и други посегателства жителите на Царево. Монтажът им трябва да започне до дни. Те ще бъдат поставени на възлови места в града.

Плодове за богаташи

Плодове за богаташи
80 лева струва килограм череши по пазарите в Бургас. И разбира се малко са хората, които могат да си позволят да купят дори сто грама от плода. Гледката обаче е приятна и безплатна.

Детска градина остана без парно

Детска градина остана без парно
300 деца от Кърджали стояха на студено през седмицата. Авария остави детска градина “Райна Княгиня” без парно. Цяло лято общината не направи ремонт на инсталацията, а го остави за зимата.