ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Председателят на ОбС - Бургас Валери Симеонов подаде оставка

22.12.2008

Председателят на Общинския съвет в Бургас Валери Симеонов подаде оставка. Една от причините е решението на съветниците да бъде изградена джамия в комплекс “Меден рудник”. Той обяви решението си на пресконференция в София по повод приключилия национален сбор на партия АТАКА.

2

2

5

5

Ученици се запознават с Православието

Ученици се запознават с Православието
Библейски истории свързани с Рождество Христово научиха децата от училище “Христо Ботев” в Черноморец. Те се запознаха с детското издание на светото писание.

СДС е с нов лидер

СДС е с нов лидер
За управлиние без конфронтация и лични интереси се обявиха сините в Бургас. Местната структура е доволна че Мартин Димитров е новият лидер на СДС.

"Лешникотрошачката" събра многобройна публика

"Лешникотрошачката" събра многобройна публика
Балетът “Лешникотрошачката” събра многобройна публика в Бургаската опера. На сцената оживя една приказна история.

Всеки ден катастрофи

Всеки ден катастрофи
Лек автомобил се заби в полицейска кола на натоварена варненска улица. Пътните произшествия в града зачестиха. От КАТ съветват шофьорите за повишено внимание по празниците.

Хаос на ЖП гарата

Хаос на ЖП гарата
На варненската ЖП гара цари хаос. Информационните табла са повредени и пътниците се лутат. От ръководството на гарата обявиха че ще ги поправят едва след Нова година.

Планират изграждането на нови пристанища

Планират изграждането на нови пристанища
Две нови пристанища планират да изградят в Поморие. Едното ще е за яхти, а другото за рибарски лодки. За тях се чакат пари от европейски фондове и частни инвеститори.

Президентът на Беларус посети Москва

Президентът на Беларус посети Москва
Русия започна преговори с Беларус във ръзка с енергийната политика в региона. Най-вероятно Беларус ще получи заем за мрежата за пренос на нефт и газ към Западна Европа.

Четвърти национален сбор на партия АТАКА

Четвърти национален  сбор на партия АТАКА
В София се провежда четвъртият национален сбор на партия АТАКА. С 522 гласа „за” и един „против” лидерът на националистите Волен Сидеров беше преизбран. С подробности от нашият кореспондент Калина