ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Речта на Волен Сидеров на митинга в Благоевград

01.05.2007

Словото на Волен Сидеров пред симпатизантите от Благоевград.

За срещата с кандидатите на АТАКА в Благоевград бяха дошли няколко автобуса със симпатизанти от Перник, Сандански и Петрич.
В залата на бившия партиен дом, пълна с млади хора, убедени в каузата на национализма, Волен Сидеров представи кандидатите си за евродепутати.
Димитър Стоянов няма да се откаже да търси отговор за затварянето на АЕЦ Козлодуй. Той е отправил запитване към европейската комисия дали тя е излязла с официално решение за затварянето на реакторите на АЕЦ или това е станало по престъпен и незаконен начин. На 8 – мо място в листата на атака е Румен Ваташки, координатор на партията за гр. Перник, богослов по образование и доцент в шуменския университет.
Волен Сидеров каза, че на предстоящите местни избори АТАКА трябва да излезе с хора, способни да прилагат управленски идеите за националния суверенитет, за националните икономики и равнопоставеното партньорство в рамките на една Европа на нациите. Последното е една от обединяващите идеи за националистите от различните европейски страни.

2

2

5

5

Телевизия СКАТ разследва скандала "Митът Батак"

Телевизия СКАТ разследва скандала "Митът Батак"
Екип на телевизия СКАТ начело със Силвия Трендафилова започна журналистическо разследване на скандално известния проект "Митът Батак". Негови автори са Мартина Балева и германеца Улф Брунбауер от Берлинския свободен университет. Между 10 и 15 хиляди евро са получили псевдоучените за тази гавра с националната ни история. Те са финансирани

33

33
33

27

27
27

25

25
25

28

28
28

22

22
22

20

20
20

На Кръстов ден осветиха кръст във Варна

На Кръстов ден осветиха кръст във Варна
Светият кръст почетоха и във Варна. Жителите на квартал Аспарухово участваха в литийно шествие, което завърши с водосвет.Храмът във Варненския квартал Аспарухово днес отвори вратите си за всички християни, които почитат празника Кръстовден. Той е свързан със знаменателни събития в историята на църквата. Кръстът е знак на спасението и изкуплението