ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Общината обслужва интересите на крупни бизнесмени

19.06.2009

Община Златоград иска да забрани строителството в старата част на града и етнографския комплекс. Предложението беше отхвърлено от обществеността и общинските съветници. Те обвиниха кмета на града, че обслужда бизнес-интереси.

2

2

5

5

Поредното беззаконие на бургаския плаж

Поредното беззаконие на бургаския плаж
Бургаският плаж се превърна в стоителна площадка. Багери ровят пясъка до самото море. Там скоро ще отвори врати поредната кръчма. Летовниците ще трябва да я заобикалят за да стигнат до морето.

Дядо кандидат-студент

Дядо кандидат-студент
Бивш моряк от Варна се готви за кандидат-студентски изпити. Малко преди това той се върна в училище и взе изпит по биология. Никога не е късно да научиш нещо ново казва бъдещият фармацефт.

Протести на селкостопански работници в Брюксел

Протести на селкостопански работници в Брюксел
Продължават протестите на селско-стопански работнци в Брюксел. Там се провежда среща на върха на страните от Евросъюза. Една от обсъжданите теми е световната икономическ криза и влиянието и въхру страните

Списание "Икономист" за положението в Турция и ролята на ГЩ.

Списание
Новият седмичен брой на английското списание "Икономист" помества обзорна статия за най-ново то развитие на политическата обстановка в Турция след разкритията за подготвян нов заговор на ар мията за отстраняване от власт на правителството на Реджеп Ердоган. Припомня се, че класически те военни преврати са станали традиция в новата история на

Проучват пешерите в Родопите

Проучват пешерите в Родопите
Любители на пещерното дело от България и чужбина се събраха в Кърджали на пещерен събор .Те ще посетят всички 45 пещери в Родопите.

Предстои визита на Абдуллах Гюл в Китай.

Предстои визита на Абдуллах Гюл в Китай.
Турският президент Гюл ще направи официално посещение в Китай от 23 до 29 юни по покана на китайския му колега Ху Цзинтао. Новината бе разпространена от Пресцентъра на Президентство то в Анкара. Заедно с Гюл за Китай заминават Вицепремиера и Държавен министър Али Бабаджан ( доскоро Външен министър ), Държавният министър Зафер Чаалаян и Министърът

Масово пръскане против кърлежи

Масово пръскане против кърлежи
До края на този месец парковете и градините в Бургас ще бъдат напръскани против кърлежи. В момента това е направено в по-големите паркове и морската градина.

Увеличават квотата за калкан

 Увеличават квотата за калкан