ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

В Амстердам беше убита турска бизнес - дама.

11.08.2009

Снощи в квартала Гьозенвелд беше убита с нож турската бизнесменка Арзу Ербаш. Тя имала завидно за една чужденка обществено положение, за което говори и факта, че преди няколко месеца е била поканена на среща от холандското кралско семейство. Ербаш имала дом за отглеждане на деца, който се ползвал с много добро име и в него били настанени около 100 възпитаници. Трагедията се случила малко след като Ербаш напуснала работния си офис и в момента, когато била до колата си, била нападната и получила тежки рани от удари с нож. След оказаната й на място първа помощ, ранената била качена в линейка и починала на път за университетската болница в Амстердам. Въпреки взетите веднага мерки от полицията, досега няма задържани или заподозрени във връзка с убий ството. Някои турски медии побързаха да свържат това престъпление с ескалиращите в Холандия антитурски и расистки прояви.

2

2

5

5

Джебчийски набези по морето

Джебчийски набези по морето
Джебчии шетат по черноморските ни курорти. Те съчетават удоволствието от плажа и ...работата. Да се разделят с пари и ценни вещи стана ежедневие за туристите по ивиците.

Споразумението с "Бургасгаз" е все още в сила?!

Споразумението с "Бургасгаз" е все още в сила?!
Скандалното споразумение между общината и фирма “Бургасгаз” продължава да е в сила. Заради липсата на конкретни изисквания към фирмата, газификацията приключи без от това да влязат пари в бюджета на

Варненци прескачат дупки и газят кал

Варненци прескачат дупки и газят кал
Във Варна са разкопани дори малките улици между блоковете. Различни фирми полагат кабели и тръби. Хората недоволстват най-вече от факта, че след ремонтните работи, участъците не се

Асфалтират улица

Асфалтират улица
Движението в Кърджали е затруднено заради асфалтирането на централни булеварди в града. Съвсем близо до тях обаче са малките улици осеяни с дупки. По всичко личи, че тетака и ще си останат.

Град прилича на огромно сметище

Град прилича на огромно сметище
Кърджали прилича на огромно сметище. Навсякъде могат де се видят боклуци и купчини с отпадъци. Общината не осъществява нужния контрол и не наказва извършителите.

130 години ВМС

130 години ВМС
Военоморските ни сили отбелязват 130 години от създаването си. По този повод корабите от бойния флот във Варна бяха отворени за посетители.

Празник на село Бродилово

Празник на село Бродилово
Странджанското село Бродилово отбеляза своя празник в деня на Свети Пантелеймон. По този повод много хора се завърнаха в родното място. Съборът не мина без уникалните за този край нестинарски

Концерт на Джон Лоутън и група Б.Т.Р.

Концерт на Джон Лоутън и група Б.Т.Р.
Легендарният музикант Джон Лоутън има концерт тази вечер в бургаския летен театър. Заедно с него забива и група Бе Те Ер. Концертът започва в 21 часа, а билети все още се продават.