ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Потребителите ще получават съвети относно правата си

14.03.2010

Идват лоши времена за некоректните търговци. Отварят приемни за измамени купувачи. В тях те ще научават правата си. Поводът за инициативата е 15 март-денят на потребителя.

2

2

5

5

Какви доходи от Перперек (т.н. "Перперикон") укрива Община Кърджали?

Какви доходи от Перперек (т.н. "Перперикон")  укрива Община Кърджали?
Няма отчетност на средствата, събирани от туристите в свещения град на траките - Перперек, който в последните години погрешно и комплексарски упорито е наричан Перперикон. Колко пари влизат в община Кърджали знаят само чиновниците от

Неизправен електропровод запали газопровод


Неизправен електропровод запали газопровод

Разкази за България

Разкази за България
Скандалният писател Христо Стоянов представи новата си книга във Варна. В “Разкази по България” читателите могат да намерят отговорите на много въпроси, поставени от нашето съвремие.

Водите на езерото Вая се отдръпват

Водите на езерото Вая се отдръпват
Няма опасност от покачване нивото на езерото Вая край Бургас. На ден водите се отдръпва с около два сантиметра. Пътят вече не е застрашен от наводнение.

Състоянието на въздуха

Състоянието на въздуха
Прах, азотен диоксит и амоняк – с това е бил замърсен възухът на Бургас през първата седмица на месец март. И в Димитровград серният диоксид е бил над нормата. Източник на отровният въздух там е ТЕЦ “Марита

Водните неволи продължават

Водните неволи продължават
Няма изгледи водните неволи на варненци, от улица “Синчец” да бъдат решени. Няма кой да доизгради канализацията там. И докато ВиК и общината си прехвърлят проблема хората от високите етажи чакат съседите им да се изкъпят за да го направят и

Земетресение с магнитуд 6.6 по Рихтер разлюля Япония

Земетресение с магнитуд 6.6 по Рихтер разлюля Япония
Силно земетресение с магнитуд 6,6 по Рихтер беше усетено по източния бряг на Япония. Няма данни за жертви или ранени граждани. Нанесени са само минимални щети на някои сгради.

Местни избори във Франция

Местни избори във Франция
Французите гласуваха днес за местна власт. Вотът се разглежда като тест за управляващата десница. Според проучвания обаче социалистическта партия, която е в опозиция има по-големи шансове.