ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Незаконен депутатски паркинг продължава да работи

16.06.2010

Проверка на инспекцията по околната среда в Бургас установи, че паркинга ня депутата от ДПС Йордан Цонев е незаконен. Той се намира в защитената месност “Силистар” край Резово. Въпреки съставения протокол, паркингът не е премахнат и продължава да работи.

2

2

5

5

"Шрек" изгоря до основи

Заведение на варненската крайбрежна алея изгоря до основи. Инцидентът е станал тази сутрин. По първоначална информация огънят е тръгнал след изтичане на газ в кухнята, но не се изключва и версията за умишлен палеж.

Брутална гавра с природата

Брутална гавра с природата
Смешно ниска глоба наложиха на фирмата, която унищожи природата край Емона. Хиляди тонове скална маса бяха изринати и изхвърлени в морето. Нарушителите дори си направиха малък полуостров. Институциите все още умуват как да спасят девствената

Рекордни количества сероводород изхвърли "Лукойл"

Рекордни количества сероводород изхвърли
Лукойл нефтохим постави рекорд по замърсяване на Бургас. До 31 пъти над нормата са измерените количества на сероводород на въздуха над града.

Горещо пътуване

Горещо пътуване
Какво е да пътуваш при 40 градуса в градския транспорт на София? Хората определят пътуването си като нетърпимо и нечовешко. Мненията събра по темата нашият репортер Мартин Стоянов.

Моряците от "Ейшън Глори" се завръщат в четвъртък вечер

Моряците от
Утре вечер на летище Bарна кацат моряците от кораба "Ейшън глори". Половин година осмината ни сънародници бяха пленници край бреговете на Сомалия. По информация на външно министерство те са в добро здравословно

Пак проблеми около пазара на производителя

Пак проблеми около пазара на производителя
Община Кърджали се готви да строи нов пазар, още преди да е разрешен скандалът със стария, който глътна милиони от парите на данъкоплатците. Този път той ще се казва - „Базар за промишлени

Синя зона в центъра до три месеца

Синя зона в центъра до три месеца
Бургас ще има синя зона, но чак след края на летния сезон. Цените за паркиране в нея все още не са уточнени. Гражданите ще могат да избират от три варианта на плащане.

97 години от Междусъюзническата война

97 години от Междусъюзническата война
Преди 97 години на днешния ден избухва Междусъюзническата война. Последствията от нея остават в историята като първата национална катастрофа.