ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Без контрол върху месните и млените продукти

02.08.2010

Няма реален контрол върху продуктите от животински произход, които излизат от фермите и стигат до масата ни. За това алармираха от Българския ветеринарен съюз.

2

2

5

5

Милиони на вятъра

Милиони на вятъра
Трите опсис системи за измерване качеството на атмосферния въздух в Старозагорска област работят без да са минали задължителните тестове и изпитания за ефективност. Това стана ясно от писмо на изпълнителна агенция „Българска служба по акредитация”, в което изрично се казва, че тестването на опсис системите не влиза в акредитационния и обхват.

Два автомобила изгоряха тази нощ в Бургас

Два автомобила изгоряха тази нощ в Бургас
Два автомобила изгоряха при пожар тази нощ в Бургас. Инцидентът е станал близо до двадесети блок в комплекс „Славейков”. Предполага се, че палежът е предизвикан умишлено. Първоначално е бил подпален автомобил Алфа ромео, който е унищожен почти напълно. По-късно огънят е обхванал и паркирания в непосредствена близост микробус. Причините за палежа

Странджанските села Веселие и Кости отпразнуваха своя празник

Странджанските села Веселие и Кости отпразнуваха своя празник
Странджанските села Кости и Веселие проведоха традиционните си събори. Изпълненията на народни песни, хора и нестинарски игри стоплиха душите на местните хора и техните гости.

Мръсни игри с цел прикриване на далавери в община Бургас

Мръсни игри с цел прикриване на далавери в община Бургас
Нечисти схеми за прикриване на общински далавери в Бургас и мръсни начини за манипулиране на общественото мнение. Това бяха темите в предаването “От упор” с водещ Димитър Байрактаров.

35 са жертвите на пожарите в Русия

35 са жертвите на пожарите в Русия
Извънредно положение в Русия заради пожарите в Седен. Жертвите – по последни данни са около 35 души.Смог и жега са обхванали столицата Москва.

"Сан Сити" отново кандидат за апетитна обществена поръчка

Давутоглу: "Задачата ни е да извоюваме международно призната идентичност на Турския свят".

Давутоглу:
Снощи в курорта Бодрум приключи тридневната среща на турския Външен министър Ахмет Давутоглу с Външните министри на три държави от "Турския свят": Казахстан, Азербайджан и Киргизстан. Турските медии отделят в своите информации приоритетно място на изложението, направено от Давутоглу на общата пресконференция. Цитират се цели пасажи, които не

Откриха частици от мощите на свети Иоан Предтеча

Откриха частици от мощите на свети Иоан Предтеча
Созопол е на път да се превърне в център и на поклоннически туризъм. Частици от мощите на свети Иоан Предтеча бяха намерени в реликвария, открит при археологически разкопки на созополския остров Свети