ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Аварирал трафопост вся паника

16.08.2010

Всяко спиране на тока по Черноморието вече предизвиква паника. Тази сутрин заради авария на трафопост, къмпинг "Градина" до Черноморец и Созопол останаха без ток за половин час. Според кметовете на двете населени места поводи за притеснения няма . Спирането на тока е било инцидентно.

2

2

5

5

Поредни измервания на залива "Вромос"

Поредни измервания на залива
Заливът "Вромос" край Черноморец не е радиоактивен. Това показаха поредните измервания извършени от специалисти на регионалната еко-инспекция и представителители на здравното министерство. Оказа се че плажът е безопасен за

Аферата "Вромос" - ГЕРБ срещу туризма

Аферата
Темата за измислената радиация във вромос беше разисквана и в предаването “От упор” на ТВ СКАТ. Гостите дискутираха още манупулациите в държавата и заговорът срещу българският туризъм.

Деца останаха без плодове в училище

Деца останаха без плодове в училище
Заради бюрократични спънки близо 10 милиона лева от Евро-съюза, предназначени за безплатни плодове в училищата са загубени. Независимо от срока за кандидатстване по схемата едва хиляда осемдесет и седем учебни заведения пожелаха да се възползват от нея.

Диабетиците остават без база

Диабетиците остават без база
Единственото дружество на диабетно болните в Стара Загора е заплашено да затвори врати. Причината е в липсата на пари, и заради безотговорното отношение от страна на община Стара Загора. Тя обяви за продажба помещението на дружеството.

Затвориха обекти по морето

Затвориха обекти по морето
Заведения и хотели по морето работят на черно. Само за два дни от Комисията за защита на потребителитеса проверили над 60 обекта по южното Черноморие.

Летисия Каста ще снима на остров край Бургас

Летисия Каста ще снима на остров край Бургас
Остров “Света Анастасия” край Бургас ще се превърне в българския Холивуд. Там ще снима филма на Камен Калев “Островът” с участието на Летисия Каста.

Европейският министър на Турция използва джамия в САЩ като площад за партийна пропаганда.

Европейският министър на Турция използва джамия в САЩ като площад за партийна пропаганда.
Турският премиер Реджеп Ердоган изпрати в САЩ своя Държавен министър и Главен преговарящ Егемен Баъш, който трябва да участва като представител на Турция в заседанието на Общото събрание на ООН, посветено на хуманитарната катастрофа в Пакистан. Тази задача първоначално беше възложена на турския Външен министър Давутоглу, но извънредните

Посочената от ТВ"СКАТ" турско-чеченска терористична група е участвала в морския конвой за Газа.

Посочената от ТВ
На 30.03.2010г. разпространихме подробна информация за продължаващата активна намеса на турските спецслужби и на ръководените от тях терористи в "горещите конфликтни точки" около Турция, и този неоспорим факт доказва колко демагогски, подли и опасни са ежедневните "откровения" на турските управници от всякакво ниво за следваната от тях "политика