Тази телевизия работи с грижа за България
Начало Предавания НФСБ Филми Музика Новини Програма Реклама За нас Сателитно покритие
Новото робство
131 години след Априлското въстание и 129 години от Освобождението, у нас е в ход планът "Баязид 2" - второто потурчване на България. Какво се крие зад това понятие? Кои са неговите идеолози? Каква е историческата истина за мюсюлманите в България и как се проявява турската експанзия срещу страната ни днес? Ще я има ли България или ще остане само географско понятие, заради престъпното нехайство на управляващата ни върхушка? Отговор на тези и още въпроси ще откриете в "Новото робство" - документална филмова поредица от 6 части, която разследва подривната дейност срещу българската държава и българския народ. С конкретни примери, факти и документи са представени процесите на обезбългаряване в районите с българомохамеданско население и натиска върху българите в т. нар. смесени райони. Във филма ще видите за първи път секретни документи, непоказвани досега, които свидетелстват за скандални акции срещу националната ни сигурност.

Новото робство:

Представя съвременната форма на робството (протурска културна, образователна, религиозна, медийна и политическа пропаганда). Вторият акцент е в основата на плана "Баязид 2" - новото потурчване на България.

Втората част на филма е посветена на "Скритата война" - война срещу протурската пропаганда за запазване на родовия корен у българомохамеданите.

В третата част на филма са обособени самостоятелно 2 теми: Турският тероризъм и Училищната пропаганда.

Обект в четвъртата част на филма е т. нар. Турско националноосвободително движение - нелегална, антибългарска организация, видно от нейния устав. Представено е също агентурното минало на Ахмед Доган.

Тази серия разследва шпионската и сепаратистка дейност на ДПС, както и скандалното поведение на нейните партийни членове на обществени места.

Последната част на филма разглежда: фалшифициране на българската история, оскверняването на български гробове, незаконен градеж на джамия в Кърджали и апогеят на българското самоунижение - Призът за толерантност в град Търговище.
В момента по СКАТ
06:00 - Фолклорен концерт
 
Следва ...
06:45 - Дискусионно студио”/повторение/