ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Плевнелиев: Предсрочни избори са изхода от кризата

05.07.2013

Единственият демократичен изход от кризата, в която се намира страната, са предсрочни парламентарни избори. Това заяви в специално изявление президентът Росен Плевнелиев. Той призова в изборния коденс да бъдат направени само най-неотложните и безспорни промени да следващите избори.

Член на АТАКА започва гладна стачка срещу Волен Сидеров

Член на АТАКА започва гладна стачка срещу Волен Сидеров
78-годишната варненка Ганка Николова, която е член на „Атака“ обмисля да започне гладна стачка с искане Волен Сидеров да напусне парламента.

България може да натрупа 1 милиард нови дългове

България може да натрупа 1 милиард нови дългове
Поне един милиард лева нови дългове ще натрупа България до края на годината. Само 40 дни след като дойде на власт, правителството на Орешарски поиска държавата ни да изтегли заем.

Зеленчукопроизводителите не вярват в правителството

Зеленчукопроизводителите не вярват в правителството
Това правителство нито има желание, нито има воля да подпомага родното зеленчукопроизводство, смятат производители от старозагорския регион. Обявените мерки са само прах в очите заради започналите протести- категорични са хората.

Новата власт ще разсъждава за"Ада тепе"

Новата власт ще разсъждава за
С идването на новата власт у крумовградчани се появи надеждата, че кошмарът Ада тепе ще бъде спрян. От отговора на екоминистър Михайлова стана ясно, че нищо няма да се направи за решаване на проблема.

СКАТ със запитване до областна управа

СКАТ със запитване до областна управа
ТВ СКАТ от името на собственика на медията Валери Симеонов внесе запитване и нов сигнал до областна управа за безобразията на северния плаж в Бургас. Телевизията настоява договорът на наемателя Атанас Атанасов да бъде

СКАТ помогна за осветлението на с. Дебелт

СКАТ помогна за осветлението на с. Дебелт
Година и половина жителите на село Дебелт стоят на тъмно. Няма средства за подържане на уличното осветление. За да помогне на хората ТВ СКАТ направи дарение и вече всички улици на селото ще бъдат

Диви патици радват туристи

Диви патици радват туристи
Диви патици са се превърнали в атракция за туристите на устието на река Караагач край Китен. Дивите патици с малките си не се боят от хората, позволяват им да ги хранят и снимат.

Предаването "Ако зажалиш" навърши 10 години

Предаването
Предаването за стари градски песни "Ако зажалиш" навърши 10 годни. Всяка събота певицата и водеща Бони Милчева радва зрителите на ТВ СКАТ и дава шанс на музиканти, изпълнители и групи от цялата страна да се изявяват в ефира на ТВ СКАТ. Вижте какво сподели тя за годишнината от

ДПС и БСП с общ кандидат за кмет на Варна

ДПС и БСП с общ кандидат за кмет на Варна
ДПС тайно агитират електората си да гласува за Христо Бозов на предстоящия балотаж за кмет на Варна. От етническата партия официално обявявиха, че са оставили симпатизантите си да гласуват по съвест, но реално ги притискат да изберат „правилния“ за тях кандидат.

Протестите продължават

Протестите продължават
21 –ви ден на протести срещу правителството на Пламен Орешарски бе проведен снощи. И тази вечер пред сградата на Министерския съвет в столицата хиляди се събраха, за да изразят недоволството си от новата тройна коалиция.