ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

Граждани протестираха срещу незаконен строеж

27.12.2013

Варненци направиха жива верига в знак на протест срещу строеж на плажа „Кабакум“. В противоречие на Закона за устройство на Черноморското крайбрежие, бъдещата седеметажна постройка се намира на самата плажна ивица, а имотът бил заграбен от истинските му собственици.

Българска връзка в корупционния скандал в Турция

 Българска връзка в корупционния скандал в Турция
На 26- ти този месец български ежедневник публикува информация на свой източник от Турция за мафиотските връзки на българската екзархия в Истанбул. Посочените данни бяха изнесени 4 дни по – рано в предаването Фронтална по Телевизия СКАТ.

Лишен от свобода се оплака от тормоз

 Лишен от свобода се оплака от тормоз
Към едни нови избори трябва да се подходи по начин, който да не позволи във властта да попаднат хора, отговорни за разграбването на България. Това заяви в предаването Да Антимафия водещият Георги Дражев. Той определи протестите като основен път към постигането на тази

ТЕЛК ощетява болно дете

ТЕЛК ощетява болно дете
Преди два месеца ви разказахме за четиригодишната Диана от Стара Загора, която е поредното българче, страдащо заради порочната ни здравна система и липсата на човешко и професионално отношение. Детето е родено с катаракта на двете очи и въпреки влошеното си зрение, преди броени дни получава парадоксално решение от пловдивския

България през погледа на един монах

 България през погледа на един монах
България загива, ако не се обърне към духовното. Това е изповедта на един монах. От 30 годни той служи в поморийския манастир "Свети Георги", който е единствената Божия обител за мъже, отдадени на Бога в Бургаска

Почитаме свети Стефан

 Почитаме свети Стефан
На третия ден от Коледа православният свят почита Свети Стефан. В поморийският манастир Свети Георги бе отслужена празнична литургия. Честит празник на всички именници.

Именничка празнува с песен

 Именничка празнува с песен
На днешният ден ще ви срещнем с една именничка, за която обаче всеки ден е празник.Това е народната певица Станка Янчева. Откърмена с народната музика от 18 годишна тя не спира да пее и да слави българският бит и култура. Талантът й се предава и през поколенията, а нейни последователи са внуците

Лукойл не пощади бургазлии и по Коледа

Лукойл не пощади бургазлии и по Коледа

ДПС поиска прекрояване на българската история

ДПС поиска прекрояване на българската история
Навръх Рождество антибългарската партия ДПС с поредна провокация. В Кирковско почетоха жертвите на възродителния процес. Върхушката на ДПС, не пропусна да агитира електората си за следващите избори, като спекулативно го заплаши с нов възродителен процес и бедност.Чуха се и призиви за прекрояване на българската история.

Студенти от чужбина протестираха срещу кабинета "Орешарски"

 Студенти от чужбина протестираха срещу кабинета
Хиляди български студенти от чужбина и протестиращи срещу кабинета "Орешарски" поискаха оставката на правителството на БСП, ДПС и АТАКА. Протестът се състоя пред сградата на Българска народна банка и бе организиран във Фейсбик под мотото Прибираме се за оставка.

Протест срещу правителството на Орешарски

 Протест срещу правителството на Орешарски
Стотина души протестираха във Варна. Хората настояват правителството незабавно да подаде оставка. Сред протестиращите бяха предимно студенти, прибрали се при своите близки за празниците. Те организираха шествие, което продължи с викове Оставка пред централата на ДПС.