ТВ СКАТ лого

Тази телевизия работи с грижа за България

И българи по света казаха "НЕ" на Турция в ЕС

17.06.2010

И българите по света подкрепят подписката за референдум против членството на Турция в ЕС. В офиса на СКАТ не спират да пристигат писма с подписите на наши сънародници, с които те ясно изразяват своята позиция. Последното писмо е от далечна Англия.

2

2

5

5

Влошават ли се отношенията между България и Русия?

Влошават ли се отношенията между България и Русия?
Няма влошаване на отношенията ни с Русия. Това заяви външният министър Николай Младенов във връзка с позицията на премиера Бойко Борисов, че страната ще се откаже от проекта "Бургас –

Данъчни тормозили капитанско семейство

Данъчни тормозили капитанско семейство
Варненски морски капитан успя да се пребори с Националната агенция по приходите за моряшките данъци. Семейство Станчеви се борят от години с институциите за защита на гражданските си права в България. С решение от 8 юни тази година, комисията за защита от дискриминация окачествява действията извършени от данъчните служители, като

Премахват билборд след репортаж на СКАТ

Премахват билборд след репортаж на СКАТ
В новините сме ви показвали билбордове с неприлично съдържание, които красят улиците на Бургас. Поредният се появи на пътя за квартал “Сарафово”. Освен неприличен, той се оказа и незаконен.

Незаконен депутатски паркинг продължава да работи

Незаконен депутатски паркинг продължава да работи
Проверка на инспекцията по околната среда в Бургас установи, че паркинга ня депутата от ДПС Йордан Цонев е незаконен. Той се намира в защитената месност “Силистар” край Резово. Въпреки съставения протокол, паркингът не е премахнат и продължава да работи.

"Шрек" изгоря до основи

Заведение на варненската крайбрежна алея изгоря до основи. Инцидентът е станал тази сутрин. По първоначална информация огънят е тръгнал след изтичане на газ в кухнята, но не се изключва и версията за умишлен палеж.

Брутална гавра с природата

Брутална гавра с природата
Смешно ниска глоба наложиха на фирмата, която унищожи природата край Емона. Хиляди тонове скална маса бяха изринати и изхвърлени в морето. Нарушителите дори си направиха малък полуостров. Институциите все още умуват как да спасят девствената

Рекордни количества сероводород изхвърли "Лукойл"

Рекордни количества сероводород изхвърли
Лукойл нефтохим постави рекорд по замърсяване на Бургас. До 31 пъти над нормата са измерените количества на сероводород на въздуха над града.

Горещо пътуване

Горещо пътуване
Какво е да пътуваш при 40 градуса в градския транспорт на София? Хората определят пътуването си като нетърпимо и нечовешко. Мненията събра по темата нашият репортер Мартин Стоянов.