Тази телевизия работи с грижа за България
Начало Предавания НФСБ Филми Музика Новини Програма Реклама Избори 2019 За нас Сателитно покритие
НЕЗАБАВНО ВРЪЩАНЕ НА ДЕТЕТО НА СПАСКА МИТРОВА !
НЕЗАБАВНО ВРЪЩАНЕ НА ДЕТЕТО НА СПАСКА МИТРОВА !28.01.2010г.
Българи и свободни европейци,
Не виждате ли аналогии между отнетото дете на Спаска Митрова и еничарските практики отпреди 200-300 години? Позната ли ви е цивилизована страна, където дете се отнема от родител без съдебно решение или по-точно в противоречие със съдебното решение? Да кажем „стоп” на съвременното еничарство и да искаме незабавно връщане на детето на Спаска!
Инициативният комитет „Спаска Митрова” изразява дълбоката си загриженост от последните развития по казуса. Назначената от македонските власти психиатрична експертиза е явно унижение и подигравка с личността и достойството на г-жа Митрова и изразява неприкрито намерение младата майка с българско самосъзнание да бъде изпратена в психиатрична клиника, детето да й бъде отнето завинаги, а всички македонски българи на територията на Република Македония да бъдат обявени за невменяеми. Очевидно е нежеланието на управляващите в Република Македония да работят за бързо прек- ратяване на този дълбоко злепоставящ ги случай.
Дълбоко се съмняваме в достоверността на психиатричната експертиза в Република Македония, както и в цялостната съдебна и политическа система на тази страна. Настояваме г-жа Митрова да бъде прегледана от независима международна лекарска комисия. Имаме готовност отново да алармираме европейските институции за новите безобразия по случая „Спаска Митрова” и да продължим да запознаваме световната общественост с грубите нарушения на човешките права на етническа основа в Република Македония.
Как може да се отнеме дете от майка за толкова дълго време при положение, че последното съдебно решение за родителство е в нейна полза? Но какво ли друго може да се очаква от общество, формирано изцяло на принципа на еничарството и отродяването от майката-родина!
Инициативен Комитет „Спаска Митрова”
В момента по СКАТ
01:00 - „Дискусионно студио“ /повторение /
 
Следва ...
03:00 - “Първото благо“ - /повторение /
Още новини
България Балкани НФСБ СКАТ Свят
Архив
декември
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031